jp

cc

ANVR SGR Calamiteitenfonds

Logo Allianz Assistance


Tozai Travel werkt samen met Allianz Global Assistance. 
Wij raden u aan om gelijktijdig bij boeking van een Japan reis een reis- en annuleringsverzekering (kortlopend of doorlopend) af te sluiten. Als u deze bij Tozai Travel afsluit, hebt u er verder geen omkijken naar en mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan weet Tozai Travel exact waar u bent. De tarieven voor de verzekeringen vindt u op het aanmeldingsformulier, op het inlegvel en op de pagina "Boekingsinstructies". Het aanmeldingsformulier sturen wij ook gelijktijdig met een offerte per e-mail mee. 

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Met eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd staan ze 24 uur per dag en 7 dagen per week voor reizigers klaar. U wordt altijd geholpen in het Nederlands. Waar u ook bent. Dat is een prettig idee. 

Voor elke reiziger biedt Allianz Global Assistance een passende reis- en/of annuleringsverzekering die u helemaal op maat kunt samenstellen. Zo betaalt u dus alleen voor wat u echt nodig heeft. 

Op 1 oktober 2019 is de EU-richtlijn Verzekeringsdistributie (Insurance Distribution Directive, IDD) van kracht gegaan. De Insurance Distribution Directive (IDD) is een Europese richtlijn die regels bevat over de verkoop van verzekeringen. Deze richtlijn is per 1 juli omgezet in nationale wetgeving. Dit betekent dat de specifieke Vrijstellingsregeling van reisbureaus om reisgerelateerde verzekeringen te adviseren en te verkopen is komen te vervallen. 

N.a.v. de EU-richtlijn Verzekeringsdistributie is het voor Tozai Travel niet meer mogelijk om kortlopende verzekeringen uitschrijven met een totale premie (exclusief assurantiebelasting) van meer dan € 200 per persoon. Indien er sprake is van premiebedragen die hoger uitvallen dan € 200 per persoon, kan Tozai Travel uw contactgegevens, met uw toestemming, doorgeven aan Allianz Global Assistance om de verzekeringen direct te regelen.

Update 20-06-2022 van Allianz Global Assistance: 
De beperkingen als gevolg van het coronavirus worden steeds minder. De meeste landen zijn inmiddels door de overheid op groen of geel gezet.Toch heb je soms te maken met risico's en beperkingen bij het reizen. Wij begrijpen dat je zo min mogelijk risico wilt lopen en hebben daarom twee belangrijke dekkingen toegevoegd aan onze reisverzekeringen.

Meer informatie over deze update vindt u op de Corona pagina van Allianz Global Assistance. 

Kortlopende Reisverzekering

Met onze Kortlopende Reisverzekering gaat u met een gerust en veilig gevoel op reis. Hiermee verzekert u zich voor SOS hulpverlening, Reisongevallen, Bagage en Medische kosten. Deze reisverzekering is alleen geldig gedurende de periode van de geboekte reis.

Verzekeringskaart Reisverzekering (Kortlopend)

Voorwaarden Reisverzekering (Kortlopend)

(Dubbel-Zeker) Annuleringsverzekering

In combinatie met de Reisverzekering kunt u de annuleringsverzekering afsluiten. Als u uw reis moet annuleren of voortijdig afbreken, dan krijgt u de niet-gebruikte dagen vergoed. Als u kiest voor een Dubbel-zeker Annuleringsverzekering, krijgt u niet alleen de niet-gebruikte dagen, maar 100% van uw reissom vergoed. Zelfs als u op de voorlaatste dag uw vakantie moet afbreken. 

Verzekeringskaart Annuleringsverzekering (Kortlopend)

Voorwaarden Annuleringsverzekering (Kortlopend)

Als u vaker per jaar op reis gaat, is de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering al snel de moeite waard. Naast uitstekende dekking van SOS hulpverlening, Reisongevallen, Bagage en Medische kosten, kunt u bovendien gratis gebruik maken van de Reisarts en Inentingsadvies van Allianz Global Assistance. 

Ticket Annuleringsverzekering

Boekt u liever een los ticket dan een pakketreis? Met de Ticket Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd bij noodgedwongen annulering van uw losse ticket van een vlieg-, trein, bus- of bootreis.

Verzekeringskaart Ticket Annuleringsverzekering

Voorwaarden Ticket Annuleringsverzekering

Voor meer informatie over de verzekeringen kunt u kijken op de website van Allianz Assistance.

Privacy verklaring Allianz Assistance