jp

cc

ANVR SGR Calamiteitenfonds

Tarieven vanaf 01 Januari 2024/ Prices from January 1st 2024

Japan Rail Pass type: 1e klasse 2e klasse
7 dagen € 474 € 347
14 dagen € 728 € 538
21 dagen € 918 € 664

Bijgewerkt op: 1-1-2024

 

De bovenstaande tarieven zijn inclusief E30 administratiekosten, deze administratiekosten zijn per persoon per pas. De bovenstaande tarieven zijn onder voorbehoud. Eventuele koerswijzigingen mogen, mits de exchange vouchers nog niet zijn uitgeschreven, tot 3 weken voor vertrek doorgevoerd worden. Kinderen jonger dan 6 jaar reizen gratis maar hebben geen recht op een stoel.

Een Japan Rail Pass aanvragen:

1.  Vul het bestelformulier in.

o   Vul de voor- en achternamen in zoals in het paspoort staat.

o   Met vertrekdatum wordt de vertrekdatum naar Japan bedoeld.

 2.  U ontvangt een bevestiging van ons met de totale kosten en een betaalverzoek.

o   U kunt betalen per pin (bij ophalen) of van te voren via bankoverschrijving.

 3.  U ontvangt na betaling nogmaals een bevestiging van ons.

o   Kiest u ervoor om de vouchers ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. 

o   Wilt u de vouchers aangetekend opgestuurd krijgen? Dit kan alleen als er minimaal 9 dagen tussen de aanvraag- en vertrekdatum zitten, dit is om te voorkomen dat de passen te laat aankomen. 

Japan Rail Pass application: 

1. Fill out this Japan Rail Pass application form. 

o Please provide all given and family names as spelled in the passport.

2. You will receive a confirmation e-mail from us with the total costs and payment request.

o Payment can be done in advance via wire transfer or on location by card.

3. After pre-payment you will receive a second confirmation e-mail.

o If you chose to pick-up the vouchers, we will contact you to set up an appointment.

o Receiving the vouchers via registered mail is only possible if there is a minimum of 9 days between application and departure date. This is to ensure the vouchers will arrive on time. 

Japanse reizigers:

Voor Japanse reizigers is de aanschaf van een Japan Rail Pass mogelijk mits er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

o   U woont langer dan 10 aaneengesloten jaren in Nederland. U moet dit kunnen aantonen door middel van het ‘Overseas Residential Registration’ document, deze kunt u ophalen bij de Japanse Ambassade. U dient het origineel mee en uw Japanse paspoort te tonen op ons kantoor, fotokopieën worden niet geaccepteerd.

o  Dit document kunt u ook gebruiken voor de aanvraag voor familieleden, mits er aangetoond kan worden door middel van het ‘Overseas Residential Registration’ document dat zij op hetzelfde adres wonen.

o   U heeft langer dan 10 jaar gewoond in de VS, Brazilie of Canada; op vertoon van hun Permanent Resident Card kunt u een Japan Rail Pass aanvragen.

 

Voorwaarden:
o De Japan Rail Pass is alleen beschikbaar voor reizigers die met een toeristenvisum naar Japan gaan. Met een studie- of werkvisum komt u niet in aanmerking voor de Japan Rail Pass.

o De bovenstaande tarieven zijn inclusief E30 administratiekosten, deze administratiekosten zijn per persoon per pas. 

o De bovenstaande tarieven zijn onder voorbehoud. Eventuele koerswijzigingen mogen, mits de exchange vouchers nog niet zijn uitgeschreven, tot 3 weken voor vertrek doorgevoerd worden.

o Refund van een niet-ingewisselde voucher is mogelijk, de annuleringskosten bedragen 20% van het bedrag. Restitutie wordt binnen 1-2 maanden na inlevering van de voucher(s) overgemaakt.

o Indien u een Japan Rail Pass bestelling heeft geplaatst en betaald, maar voor uitgifte wilt annuleren zijn hier ook annuleringskosten aan verbonden.

 

 

  •